Bushnell Neo Excel

Bushnell Neo Excel

€ 189,99
7.4

Beeldscherm

7.0/10

Batterijduur

7.5/10

Functionaliteiten

6.5/10

Prijs

8.5/10

Één van de bekendste merken voor afstandsmeters bij golf is Bushnell. Ze hebben nu ook ene mooi golfhorloge op de markt gebracht die de strijd aan moet gaan moet Garmin. Kan de Neo Excel de strijd aan met de horloges van Garmin?

bushnell gps horloges

Golfhorloges Bushnell

Bushnell staat er om bekend dat ze uitstekende afstandsmeters maken die veelvuldig gebruikt worden op de golfbaan. Met de komst van de Neo Excel proberen ze te concurreren met de line-up van Garmin. Gezien de adviesprijs van de Neo Excel (€ 189,99) lijkt Bushnell op het lagere segment te mikken.

Het horloge kan daarom ook het beste vergeleken worden met de Garmin S20 gezien de prijs. Wat zijn de verschillen en overeenkomsten tussen deze golf horloges?

Verschil met Garmin S20

Wanneer je beide horloges met elkaar vergelijkt valt al snel op dat de Bushnell van iets minder kwalitatieve materialen is gemaakt. Het voelt allemaal net iets minder degelijk aan dan de Garmin S20

beheerder Auteur

Comments

  Bob

  (januari 10, 2021 - 3:31 pm)

  Beeldscherm

  6.5

  Batterijduur

  9

  Functionaliteiten

  3

  Prijs

  5

  Ik heb dit horloge nu ruim een jaar en ben er niet blij mee. Wat mij bij het in gebruik nemen meteen tegenviel is dat het horloge geen mogelijkheid heeft om de score in de baan bij te houden. Het zit er simpelweg niet op. Dan duurt het lang voordat het horloge een GPS gevonden heeft, minuten soms. Hij valt ook soms spontaan uit en de bediening vind ik niet intuitief. Ik zou hem afraden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *