Garmin S10 Golfhorloge

Garmin S10

€ 171,59
8

beeldscherm

8.0/10

batterijduur

9.0/10

functionaliteiten

7.5/10

prijs

7.5/10

Voordelen

 • prijs
 • batterijduur
 • waterdicht

Nadelen

 • geen activitytracker
 • geen touchscreen
garmin s10 zwart

// Dit model is niet meer verkrijgbaar en is vervangen door de Garmin S12.

Het instapmodel golfhorloge van Garmin, de S10, is een zeer eenvoudig te gebruiken horloge met meer dan 41.000 vooraf geïnstalleerde golfbanen wereldwijd en levenslang gratis updates. Met dit golfhorloge weet je altijd de juiste afstand tot het begin, einde en midden van de green. Ook weet je de afstand tot doglegs en hindernissen zodat je jouw score zeker weten gaat verbeteren!

Beeldscherm

De Garmin S10 beschikt over een 1.3″ beeldscherm dat ook goed af te lezen is in de felle zon. Garmin heeft gekozen voor een rechthoekig scherm waardoor er veel informatie op past.

Het is echter geen touchscreen, de bediening gaat daarom via de makkelijk bedienbare knoppen aan de zijkant.

Batterijduur

Met dit golfhorloge kun je minimaal 12 uren gebruik maken van de GPS. Dit is ruim voldoende voor een 18 holes ronde. Wanneer je alleen de horlogefunctie wilt gebruiken kun je tot wel 14 weken met het horloge doen. Het laden gebeurt via een meegeleverde kabel.

Functionaliteiten

Naast het gebruik van het horloge tijdens het golfen kun je het ook gebruiken als een gewoon horloge met de huidige tijd en datum inclusief zonsop- en ondergang. Het horloge is waterdicht waardoor het uitstekend te gebruiken is tijdens een rondje golf in de regen. Omdat dit horloge een instapmodel is heeft het verder niet veel extra’s. Wil je meer dan alleen je golfresultaten bekijken dan kun je beter kijken naar de Garmin S20 of de Garmin S60.

Digitale scorekaart

golfhorloge S10 Garmin

Voor extra gemak kunt u de score rechtstreeks op uw Approach S10 bijhouden. Aan het einde van de ronde geeft het golfhorloge een overzicht van de totaal gespeelde afstand, totale tijd en score. Upload uw scorekaarten elke ronde naar Garmin Express om uw spel en scores gedurende een seizoen te bekijken. U kunt ook gebruikmaken van de gratis Garmin Golf app om mee te doen aan wekelijkse klassementen en toernooien.

beheerder Auteur

Comments

  Alphons Arts

  (maart 25, 2021 - 4:16 pm)

  beeldscherm

  9.5

  batterijduur

  10

  functionaliteiten

  8.5

  prijs

  9

  Prima golfhorloge, duidelijk en sterk, maar voor senioren zoals ik zijn de knoppen opzij veel te ondiep/ onhandig! Heb er zelf extra dopjes op gelijmd zodat ik er met mijn korte, dikke vingers op kan drukken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *