Garmin S60

Garmin S60

€ 350,00
9.2

beeldscherm

10.0/10

batterijduur

7.8/10

functionaliteiten

9.8/10

prijs

9.0/10

Voordelen

  • kleurenbeeldscherm
  • multisport mogelijkheden
  • Touch Targeting
garmin s60 golfhorloge kleuren

Wil je het beste van het beste op het gebied van golfhorloges? De Garmin Approach S60 is het meest geavanceerde golfhorloge van dit moment. Naast de gebruikelijke golfnavigatie op de golfbaan heeft dit horloge onder meer Touch Targeting. Hiermee kun je de afstand naar een bepaalde plek op de baan zien. Het golfhorloge houdt daarnaast rekening met berg op of berg af, zodat je altijd de juiste golfclub kan kiezen.

Dit golfhorloge onderscheidt zich van de andere golfhorloges door onder andere de swing analyse functies, autoshot (voor het registreren van slagen en afstanden) en een soort van Strava voor golfers. Met deze laatste functie is het mogelijk om te strijden tegen andere golfers op dezelfde golfbaan in een weekklassement. Ook kan je hiermee een golftoernooi opzetten met vrienden die je uitnodigt.

Het golfhorloge is verkrijgbaar in 2 kleuren en tevens in een Premium variant (met keramische ring en lederen band).

Beeldscherm

Als één van de weinige golfhorloges beschikt de S60 over een kleurenscherm van 1,2″ met touchfunctie. Dit scherm is functioneel en werkt goed, ook bij zonlicht. De ronde vormgeving geeft het horloge tevens een luxe uitstraling. Wil je nog meer premium? Ga dan voor de S60 Premium, dit horloge heeft een lederen band en ring van keramiek.

Batterijduur

Met dit golfhorloge kun je ongeveer 10 uren gebruik maken van de GPS-functie. Dit is ruim voldoende voor een 18 holes ronde. Vanwege het touchscreen en het kleurendisplay heeft de batterij een kortere duur dan zijn voorgangers (S20 en S10).

Functionaliteiten

garmin s60 golfer

Naast deze golffuncties is het golfhorloge ook als smartwatch en activitytracker te gebruiken. Ook is het mogelijk om je fiets-, hardloop- en zwemactiviteiten te registreren.

Hiermee biedt dit horloge veel mogelijkheden om sport te meten, dit is dan ook een groot verschil ten opzichte van de andere golfhorloges die alleen de golfresultaten meten.

Garmin Connect

Met Garmin Connect kun je al jouw statistieken zien die worden bijgehouden op je horloge. Je ziet precies de afgelegde afstanden in het overzicht zodat je voor jezelf kan bepalen waar verbetering nodig is.

beheerder Auteur

Comments

    […] Naast het gebruik van het horloge tijdens het golfen kun je het ook gebruiken als een gewoon horloge met de huidige tijd en datum inclusief zonsop- en ondergang. Het horloge is waterdicht waardoor het uitstekend te gebruiken is tijdens een rondje golf in de regen. Omdat dit horloge een instapmodel is heeft het verder niet veel extra’s. Wil je meer dan alleen je golfresultaten bekijken dan kun je beter kijken naar de Garmin S20 of de Garmin S60. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *