Bushnell Hybrid V2

Bushnell Hybrid v2

449,99
7.9

Focus

8.5/10

Batterijduur

8.5/10

Functionaliteiten

7.5/10

Prijs

7.0/10

Voordelen

  • 5x vergroting
  • PinSeeker met JOLT Technology
  • Snelle focus

Nadelen

  • prijs
BUSHNELL HYBRID V2 afstandmeter golf

Ben je op zoek naar een golfafstandsmeter in plaats van een golfhorloge? Wil je alleen het allerbeste hebben op de golfbaan? Overweeg dan zeker de Bushnell Hybrid V2. Het heeft een stevig prijskaartje maar wij vinden dat dit zich terugbetaald in de scores per golfronde.

Bushnell is bekend vanwege een grote line-up aan rangefinders en deze golfafstandsmeter zien we daarom ook vaak terug op nationale en internationale golfbanen. Met de introductie van de Bushnelle Hybrid V2 hebben ze een laser rangefinder met een geïntegreerd gps-systeem, zodat je alle mogelijke afstanden tot je beschikking hebt.

Een laser is onverslaanbaar als het gaat om snel en secuur de precieze afstand tot een vlag, een waterhindernis of de voorkant van een bunker te meten. Maar een gps-systeem is daarentegen weer handig bij blinde slagen of om het aantal meters tot de voor- en achterkant van de green te weten te komen. Voor Bushnelle is dit de reden geweest om beide meetsystemen in één apparaat te combineren.

De Hybrid rangefinder heeft aan de zijkant een schermpje waarop je met één blik de par van de hole ziet, plus de afstand tot de voorkant, het midden en de achterkant van de green. Handig, maar écht bijzonder is dat het gps-systeem ook ‘communiceert’ met de laser.

Als je de laser gebruikt om tot op de meter nauwkeurig de afstand tot de vlag te ‘schieten’, zie je in hetzelfde scherm ook direct hoe ver het naar de voor- en achterkant van de green is. Je weet dus meteen of de vlag helemaal achterop de green staat en je wellicht een ijzertje minder moet slaan, of dat het maar twee meter naar de voorkant van de green is, en een ijzer méér juist de beste keus is.

De Hybrid combineert dus de accuratesse van de laser met de extra informatie die een gps-systeem kan bieden, zodat je zeker weet dat je de goede club hebt gekozen en vol vertrouwen kunt swingen.

Om beide technologieën te kunnen gebruiken, is veel power nodig en hiervoor put de Hybrid uit twee verschillende bronnen. De laser gebruikt een CR2 batterij, terwijl het gps-systeem werkt met een geïntegreerde batterij die je via usb kunt opladen. Het grote voordeel hiervan is dat de laser nog te gebruiken is als de gps bent vergeten op te laden, en vice versa.

Standaard technologie Bushnell

De Hybrid is – net als de andere golf afstandsmeters van Bushnell – uitgerust met PinSeeker technologie die je helpt om de vlag te pinnen, waarna je met twee korte trillingen bevestigd krijgt dat je inderdaad de vlag te pakken hebt, en bijvoorbeeld niet de bomen erachter. Ze hebben dit hun JOLT technologie genoemd.

De laser vergroot maar liefst 5x en meet razendsnel (Fast Focus) vlaggen tot op maximaal 365 meter afstand. De Hybrid mag gewoon worden gebruikt in wedstrijden of voor qualifyingkaarten. Er zijn ruim 36.000 banen over de hele wereld voorgeladen en via Bluetooth krijg je automatisch updates.

beheerder Auteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *