Garmin S20

Garmin S20

niet meer verkrijgbaar
6.6

beeldscherm

8.0/10

batterijduur

9.5/10

functionaliteiten

9.0/10

prijs

0.0/10

Voordelen

 • Automatische slagdetectie
 • Activitytracker
 • Telefoon notificaties
 • Waterdicht

Nadelen

 • Geen touchscreen

01-09-2021 update: De Garmin S20 is bijna niet meer leverbaar. Als alternatief wordt de Garmin S12 aangeraden.

Bij dit horloge heeft Garmin veel techniek in een horloge gestopt. Naast een nieuwe grafische gebruikersinterface zijn er ruim 40.000 golfbanen beschikbaar. Ook kan de layout van de green worden afgelezen, net als lay-up-punten, doglegs en afstanden tot hindernissen, zoals waterpartijen en bunkers. De greenview laat u de ware vorm en lay-out van de green zien ook beschikt het horloge over handmatige pinplaatsing

De nieuwe AutoShot-functie registreert automatisch de locatie en de afstand van elke slag en geeft een nuttige spelanalyse na iedere ronde op de Garmin Connect app. De Approach S20 registreert informatie, zoals afstanden tot de green en hindernissen.

Verschillen S20 en S10

Zo op het oog lijkt de Garmin S20 verdacht veel op zijn kleine zusje, de S10. De S20 is net even wat meer horloge en dat zie je terug in de afwerking en het oog voor detail en de beschikbaarheid van maar liefst 4 hippe kleuren.

Het siliconenbandje is net even wat verfijnder en zit daardoor ook meer comfortabel. De knoppen aan de zijkant zijn van aluminium in plaats van de plastic knoppen bij de S10. Welke verschillen zijn er nog meer tussen de S20 en S10?

Beeldscherm

Net zoals de S10 heeft de S20 ook een 1.2″ beeldscherm met een resolutie van 128×128 pixels. Dit scherm presteert uitstekend in de felle zon en heeft voldoende contrast om het goed af te kunnen lezen. Helaas is er geen touchscreen maar zal de bediening via de knoppen aan de zijkant moeten.

Batterijduur

Met de Garmin Approach S20 kun je 15 uren gebruik maken van de GPS. In tegenstelling tot de S10 heb je dus iets meer plezier met een vol opgeladen horloge.

Functionaliteiten

Een extra functionaliteit van de S20 is de activitytracker. Hiermee kun je activiteiten anders dan golf meten. Denk hierbij aan een stappenteller, calorieënverbrander en het meten van je slaapritme. Een andere extra is de telefoonnotificatie. Wanneer je je telefoon koppelt met je horloge zul je een notificatie krijgen wanneer je bijvoorbeeld gebeld wordt.

Naast het gebruik van het horloge tijdens het golfen kun je het ook gebruiken als een gewoon horloge met de huidige tijd en datum inclusief zonsop- en ondergang. Het horloge is waterdicht waardoor het uitstekend te gebruiken is tijdens een rondje golf in de regen.

Digitale scorekaart

Voor extra gemak kunt u de score rechtstreeks op uw Approach S20 bijhouden. Aan het einde van de ronde geeft het golfhorloge een overzicht van de totaal gespeelde afstand, totale tijd en score.

Upload uw scorekaarten elke ronde naar Garmin Express om uw spel en scores gedurende een seizoen te bekijken. U kunt ook gebruikmaken van de gratis Garmin Golf app om mee te doen aan wekelijkse klassementen en toernooien.

beheerder Auteur

Comments

  Dorien H.

  (februari 21, 2019 - 7:10 pm)

  beeldscherm

  8.9

  batterijduur

  9.7

  functionaliteiten

  8.3

  prijs

  10

  Ik zat lang te twijfelen tussen de S20 en de S10. Uiteindelijk heb ik toch gekozen voor de S20 en tot op heden heb ik er geen spijt van. Het horloge is inmiddels bij meerdere ronden gebruikt op mijn homecourse maar ook op andere banen in mijn omgeving.

  Walter

  (november 25, 2019 - 12:49 pm)

  beeldscherm

  9.5

  batterijduur

  9.5

  functionaliteiten

  9

  prijs

  10

  Heb nu bijna drie jaar de S 20 Van Garmin prima duidelijke horloge, heb hem al in verschillende landen zoals Spanje, Frankrijk, België en Nederland gebruikt, een aanrader.

   Frank Koot

   (mei 17, 2020 - 11:58 am)

   Hi Dorien mag ik vragen waar jij de S20 gekocht heeft??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *