Garmin S5 GPS

Garmin S5 Approach

199,99
8.3

beeldscherm

9.0/10

batterijduur

7.5/10

functionaliteiten

8.5/10

prijs

8.0/10

Voordelen

  • kleurenbeeldscherm
  • activitytracker
  • Touch Targeting

Nadelen

  • Verouderd model

Één van de eerste complete golfhorloges in 2015 was de Garmin Approach S5. Dit horloge is een slank, lichtgewicht golfhorloge met vele functies en een hoge resolutie kleurenscherm dat beschikt over Touch Targeting met volledige baanweergave en is tevens voorzien van Handicap Scoring.

De Garmin 5 is voorzien van CourseView kleurenkaarten van meer dan 40.000 internationale golfbanen en een speciale CourseView knop waarmee u snel een overzicht van de baan kunt bekijken voor uw tweede slag. Bekijk doglegs, bunkers, zand- en waterhindernissen en pinposities waar u zich ook op de baan bevindt, zelfs vanuit het clubhuis.

Beeldscherm

Een kleurenbeeldscherm (touchscreen) met een resolutie van 180 x 180 pixels zorgt er voor dat de S5 een schitterend sporthorloge is. Je kunt door de touchscreen gebruik maken van Touch Targeting. Dit houdt in dat je op een bepaald punt van de baan kunt focussen door hier te drukken op het beeldscherm van je horloge. Je krijgt dan vervolgens alle relevante informatie zoals afstand en helling. Garmin heeft uiteraard een beeldscherm gemaakt dat uitstekend presteert in de volle zon.

Batterijduur

Dit golfhorloge biedt een langere batterijduur, zodat u langer of meer ronden golf kunt spelen. U kunt zonder problemen een weekendje met GPS golfen, want pas na ongeveer 10 uur volledig GPS-gebruik of 12 weken normaal gebruik, afhankelijk van de modus, moet de lithium-ionbatterij worden opgeladen.

Zelfs slagregen en zwaar weer vormen geen probleem voor dit duurzame horloge dat tot een diepte van 5 ATM (50 meter) waterbestendig is.

Functionaliteiten

Uw smartphone zit veilig opgeborgen in uw tas, zodat u nooit meer een sms-bericht, e-mailbericht of waarschuwing mist. De S5 fungeert als een draadloos verlengstuk van uw iPhone® of Android smartphone – alles wat u op uw telefoon ziet wordt direct weergegeven op uw golfhorloge. De S5 houdt u steeds discreet op de hoogte, ook in het midden van de fairway.

De S5 geeft ook de tijd weer. De S5 is voorzien van een kilometerteller om bij te houden hoe ver u loopt. Ook beschikt het toestel over een stopwatch, zodat u kunt bijhouden hoe lang u hebt gedaan over uw ronde.

beheerder Auteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *